Bosanski BS English EN Deutsch DE Türkçe TR العربية AR

Vlasnik ste Agencije?

Rentaj.ba Vas uvodi u novi, efikasniji i sugurniji način poslovanja na polju iznajmljivanja Vaše auto-flote.

 

Zašto i kako poslovati preko Rentaj.ba?

Rentaj.ba je web platforma koja Vam omogućava da na brži način dođete do adekvatnih klijenata koji će iznajmljivati Vaš vozni park.

 

Rentaj.ba je ujedno i Android i iOS aplikacija koja omogućava da potencijalni klijenti do Vaše auto-flote mogu doći i pretragom putem mobilnog telefona i tablet uređaja. Rentaj.ba vam nudi da bez bilo kakve naknade izlažete svoj vozni park putem interneta. Rentaj.ba putem svoje web stranice (www.rentaj.ba) i Android aplikacije, svim svojim posjeticima u ponudi za rentanje automobila nudi i automobile iz voznog parka svojih poslovnih partnera. Rentaj.ba je specijalizirana web platforma namijenjena unapređenju poslovanja na polju rental businessa te unapređenju usluga korisnicima na istom polju. Putem Rentaj.ba Vaše iznajmljivanje postaje dostupnije.

Postani partner Rentaj.ba

Potpisivanjem ugovora sa Rentaj.ba stičete mogućnost da cijeli Vaš vozni park bude besplatno prezentiran putem Interneta. Rentaj.ba radi bez naknade sa Vaše strane, Internet oglašavanje Vašeg rental businessa. Jedina novčana obaveza nastaje ukoliko preko Rental.ba dođe do iznajmljivanja Vaših vozila koja oglašavamo – a to je minimalna unaprijed dogovorena provizija.

Ukoliko ste zainteresovani za uspostavu partnesrkog odnosa, molimo da u priloženi formular unesete tačne podatke kako bi smo Vas blagovremeno i uspješno mogli kontaktirati.

Hvala na povjerenju!

12 + 8 =